Kesinlikle Alınması Gereken The Balm Ürünleri

11:52 Unknown 0 Comments



Merhabalarrrrr :)

Bu yazımda sizlere, kesinlikle alınması gereken The Balm ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Aslında bana kalsa bu markanın her ürünü alınması gerek ama biraz daha öncelikli olanlardan ve kendimce seçtiklerimden bahsedeceğim :)

The Balm markasının bazı ürünleri benim vazgeçilmezlerim arasına çoktan girdi. Çünkü markanın içerik olarak diğer kozmetik markalarından daha temiz olması, ambalajlarının farklılığı ve güzelliği ve bunlara ek olarak da ürünlerin gerçekten performans olarak çok iyi oluşu bu markayı diğerlerinden bir adım öne attı adeta. 

Öyleyse başlayalım :)

Öncelikle, benim number 1 ürün dediğim The Balm ürünü tabii ki de Nude Tude far paleti.

The Balm Nude Tude Far Paleti




Tek kelimeyle mükemmel. Pigmentasyonu harika olan bu far paleti, pastel tonlarda toplam 12 renk içeriyor. Kaş doldurma ve aydınlatıcı olarak da kullanılabilecek farlar içeren bu palet; oldukça kullanışlı. Pigmentasyonun iyi olması, paletin biraz tozutması anlamına gelse de bence hiç problem değil. Farların kalıcılığı oldukça iyi. The balm Nude Tude Far Paleti'ni Gratis indirimine denk getirip alırsanız gerçekten çok karlı bir alışveriş yapmış olursunuz.




Fotoğraflarda da gördüğünüz üzere renkler neredeyse her türlü göz makyajına uygun renkler. Çok parlak ve neon farlar tercih etmiyorsanız sıcak ve naturel duran göz makyajını seviyorsanız, düşünmeden alın derim. 


Ürünün diğer güzel yanı her The Balm ürününde olduğu gibi, kısa sürede bitmiyor olması. Bu anlamda da düşünürsek fiyat / performans kıyaslamasında oldukça iyi bir ürün performansı ortaya çıkıyor. Kısacası The Balm'ın Nude Tude far paleti hem fiyat bakımından çok uygun hemde gece gündüz her türlü makyajınızda kullanabileceğiniz harika bir ürün.

The Balm Sexy Mama Transparan Pudra


The Balm Sexy Mama bir transparan pudra. Makyaj sabitlemek ve ciltteki parlak görünümü en aza indirmek için kullanılıyor. Şu zamana kadar kullandığım en iyi transparan pudra diyebilirim. Makyajınızın daha uzun süre kalması adına sabitlemek için, göz altı kapatıcısını sabitlemek için ve dudaklara ruj öncesi sürerek rujun kalıcılığını arttırmak için kullanabilirsiniz.



Hiçbir şekilde pullu ve kuru bir görüntü bırakmamakla beraber, makyajın daha doğal bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Pigmentasyonu yine çok iyi olan bu The Balm ürünü, uzun süre kullanmanıza rağmen bitmiyor :) Gratis indirimlerinde kesinlikle alınması gereken The Balm ürünlerinden birisi de Sexy Mama Transparan Pudra. 


The Balm Allıkları

The Balm Allıklarından benim kullandığm Frat Boy allığı. Doğal şeftali tonlarındaki bu allık benim diğerlerine nazaran favorim. 



The Balm markası allık bakımından çok fazla seçenek sunuyor. Kendi cilt tonunuza ve kullanımınıza göre kesinlikle tercih edebileceğiniz bir ürünü vardır. 

The Balm Frat Boy allığı tam manasıyla mat şeftali tonlu allık. İçeriğinde parlak simlerin bulunmaması, yanaklarda inanılmaz doğal bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.  Uzun süredir kullanmama rağmen hala yeni gibi durması da cabası. Ambalajına zaten yorum dahi yapamıyorum :)

Kumral ya da beyaz tenliyseniz bu allığı kesinlikle tavsiye ediyorum. Yalnızca Gratis mağazalarında bulunan The Balm markası indirime girdiğinde; bu kaliteli ürünlere çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.




The Balm Makyaj Bazı ve Gloss Rujları


Sıradaki alınması gereken The Balm ürünü, The Balm Makyaj Bazı.
Bu ürün gözeneklerinizi küçültüp yüzünüzü pürüzsüzleştirerek, makyajınızın daha uzun süre yüzünüzde kalmasını sağlıyor. Sürdüğünüz anda teninizde bıraktığı kadifemsi hissiyatı yaşayacaksınız. The Balm diğer ürünlerinde olduğu gibi makyaj bazında da beklentilerin altına inmemiş ve bizlere başarılı bir ürün sunmuştur. 

Bir de bu ürüne ek olarak göz makyaj bazı da bulunmakta. Ben açıkcası yüz bazını da gözlerde kullandığımdan (umuyorum ki bir sakıncası yoktur) ayrıca göz bazı alma ihtiyacı duymadım.
Bu ürünü de kesinlikle tavsiye ediyorum. Makyajınızın daha uzun süre kalmasını istiyorsanız ya da haftasonları, daha hafif makyaj yaptığınız zamanlarda sadece bu bazı sürerek cildinizi pürüssüzleştirebilirsiniz.

Ve son olarak bahsetmek istediğim The balm markasının 2 gloss ruju. Gloss diyorum ama diğer gloss rujlar gibi kesinlikle yapış yapış hissiyat bırakmaması beni cezbetti. Sanırım parlatıcı tarzında bir ruj kullanacaksam, bu The Balm olacak.

Bende bulunan iki çeşidi. Birisi; The Balm Read My Lips Gloss Ruju ve diğeri Balm Shelter olanı. Koyu renk olan tam olarak fotoğraftaki rengi vermemekle beraber, hafif simli görünümlü parlak bordo gibi ve harika duruyor.  Diğer ise tamamen ıslak görünümlü simli bir yapısı olmayan şeker pembesi renginde ve oldukça naturel duruyor. Hem günlük soft bir makyajda hem de gece makyajında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dediğim gibi bu gloss rujların en güzel yanı yapış yapış bir hissiyat bırakmaması ve kalıcılığının diğer glosslara göre çok daha iyi olması. Böyle bir ürün arıyorsanız bu renklerini de önermekle beraber, diğer seçeneklere de bakmanızı tavsiye ediyorum. 

Aslında The Balm markasının incelemeye alınacak o kadar çok ürünü var ki ben sizi daha fazla sıkmadan yazımı bu kadarla tutuyorum:) Umarım seçimlerinizde size yardımcı olur. Favori ürünlerim tabii ki sadece bunlar değil ama ilk aklıma gelenleri anlatmam gerekirse bunlar yeterli olacaktır. Ürünlerin seçenekleri oldukça fazla. Kesinlikle bir Gratis mağazasında The Balm standına uğramanızı ve biraz göz atmanızı tavsiye ediyorum. İçerik olarak da diğer markalara göre daha temiz olması ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bu Amerikan markasında kendinize uygun eminim birşeyler bulacaksınız.

Mutlu Günler.







0 yorum:

Labels

100% Natural Origin Powder 2016 7/24 saç kremi alışkanlıklar alışveriş allık Antoine de Saint-Exupéry arama motoru optimizasyonu aydınlatıcı bakımı balms bayan bayan parfümü beğenmediğim ürünler bepanten bepanthen bepanthol blog blog içeriği blog yazısı blogger bordo ruj cc cream cc krem chloe chloe love cildinize cilt cilt bakımı cilt için yararlı yağlar cilt ve bakım kremi clinique crystal noir çiçeksi Dirty Works dirty works face scrub dizayn dudak bakımı dudak koruyucusu e vitamini e vitamini faydaları eczane ürünleri edp edt efsane koku el kremi el ve yüz kremi essence essence kaş jeli eye cream far paleti Farkındalık favori favori the balm ürünleri faydaları faydalı yağlar film film önerisi film tavsiyesi Flormar flormar oje kurutucu sprey fondoten fondoten etkili pudra fratboy allık gloss ruj golden rose golden rose ruj golden rose velvet matte ruj google görsel göz göz çevresi bakımı göz kremi gül makesi güzellik H&M hand cream harika hayat hayata dair hikaye huzur içerik ilk paragraf internet john frida john frida saç kremi kalıcı koku kalıcı parfüm karışım kaş jeli kayısı çekirdeği özlü peeling kaynak kazak keşke dememek için kıvırcık saçlar için kür koku kozmetik kremi kuru cilt kuru saçlar için saç bakım kürü küçük prens küçük prensten alıntılar Le Petit Prince like likit mat ruj lipbalm lolita lolita lempicka feminine love makyaj makyaj bazı makyaj temizleme maske mat ruj maybelline maybelline the falsies push up drama rimel meet matte mineral pudra miss diary missdiary moda moisture mask mükemmel bukleler mükemmel koku Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez for Her natural nemlendirici neutrogena Neutrogena Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli neutrogena ürünleri nurhan ulukan oje oje kurutucu oje kurutucu sprey one öneri özel özgün pantene pantene belirgin bukleler pantene mükemmel bukleler pantene saç kremi parfum parfüm paylaşım peeling plus krem psikoloji pudra pudralı pudramsı rimel rose ruj saç bakım kürü saç bakım ürünü saç bakımı saç kremi saç kürü SEO sevil sivilce karşıtı sprey süresiz ajanda şeftali tonlarında ruj tavsiye tavsiye etmiyorum tekinacar tha balm nude tide far paleti the balm the balm far paleti the balm hot mama allık the balm meet matte charming the balm ürünleri The Finest Hours transparan pudra uzun saçlar için kürler ürün yorumu velvet matte versace versace crystal noir vintage wet n wild wet n wild far paleti yararlı yağlar yaşam yazı başlığı yeni yıl yorum youtuber yves rocher yves rocher peeling yves rocher pudra Zor Saatler